Knip dag!

OCH Tjejer där ute!! Idag kommer det bli den officiella knipar dagen! Idag ska inga barn bli gjorda!!! 
Ska självklart förklara varför!
Killar är parasiter!!

Eller egentligen inte alla men eftersom en beter sig som om han tänker endast med snoppen så kommer jag dra alla män över samma kam!
Min vän fick ju lite bekymmer på kärleksfronten igår.. Eller har ju haft det ett tag, har alltid förstått att något va fel på honom men aldrig förstått vad!
Men igår fick hon iaf reda på att han va otrogen, nej nej! inte mot henne utan med henne!
Och detta gör mig så förbannat jävla arg på allt med tre ben!
Hur kan han sitta där i soffan med henne, titta henne i ögonen, klä av henne kläderna med blicken och hon kan se hur en boaorm växer innanför byxorna på honom och sen har han flickvän där hemma! VA I HELVETE!!!
och sen kana han med och säga
"men vi kommer ju träffas på stan, vi kan väl vara vänner, du gör väl ingen stor grej av de här"
- NÄHÄ du står inte heller för va du har gjort!! Fast jag tror att de kommer komma ut ändå! De är alldeles för många på stan som vet! hahhahaha!

Och NU ska Sara berätta sanningen för nu är hon förbannad!!
VI BEHÖVER INTE ER!! ELLER JOO.. Men har tänkt ut de så här.. Vi kan ju bara fryser ner era spermier så behövs ni inte mer!! =) Enkel och lätt.. eller Jo ni får gärna ge oss pengar och diska och sånt men ja om jag säger så här då! VI tar era spermier och klipper av era snoppar!!!
Och detta tack vara en enda liten jävla parasit! Tacka honom killar för att ni inte får komma till den 30/3 varje år!
=)
Och ni killar som tar åt er av detta blogginlägget! Ni kan ju gå till doktorn redan i morgon och be få den bort opererad så slipper vi kvinnor använda vår list och bita av den själva! Kan lova att de gör mycket ondare!


RSS 2.0