hur överlevde jag!?

Vet att jag inte skriver så mycket och ska göra de bästa för att bättra mig men ja tiden räcker liksom inte till sådana fjanterier....
Men ja, kunde ju bloggat i lördags efter de att jag va på Magnus Uggla men blev bara så jävla äcklad av hans hånglande med NÅGOT yngre bitch som syrran skulle kallat henne, (eftersom hon va på väg att smälla till Lisa under konserten)
Nä tacka vet jag killarna i The melody club...
 
 
(oj han har skrivit en låt som passar rätt bra på han själv.....) Ja han va ju lite frächare på denna tiden....
Men jag måste bara säga att han är KUNG och ett GENI när de kommer till musik...!
Och sen måste jag tacka Anna och Lars för att ni tog med "lilltösen" ut på de stora Stenungsbaden!! Det enda jag ångrar med den kvällen va att jag inte tog taxi ända fram till dörren för va faktiskt lite skraj när jag inte såg min egna hand framför mig eller inte ens vart jag gick och vart vägen var.... Men jag överlevde det äventyret också!
Men i söndags, alltså hade Niclas vart hemma hade han fan inte fått de lätt, eller ja de är ju hans eget fel, han är ju inte hemma... Va så rastlös, fast inget att göra i mitt Underbara Vallda, så nu blir de att skaffa gymkort (skulle göra de idag men de va för fint väder) 
Men de va i söndags 5 dagar efter att Niclas åkt som jag insåg att hösten är VÄRDELÖS! 
Och nu när jag ligger här i soffan och sniffar på mitt doftljus från Åhlens med doften kokos och citrongräs (underbar doft i underbar design)
Förstår inte riktigt hur jag klarade av HELA förra hösten... Ensam ensam ensam... Och som jag mådde för ett år sen... I år mår jag bra, har kul... eller ja bantar är inte kul och fuskar är väl inte så mycket roligare men men.... 
jaja det är inte ens september och vissa räknar väl knappt detta som höst än så vi får se... överlever jag så överlever jag....

Let`s drink some wine!

Idag började jag jobba dagpass igen...
Och jag saknar mina nätter nu... de bara snurrar i huvudet på mig för tillfället!
Men Jenny "bestämde" att vi skulle försöka gå ut och käka i veckan och Onsdag fick de bli.. så skickade till Emma och frågade om hon kankse skulle vilja följa med.. Fick svar direkt!
 
" haha vilket härligt sammanträffande! satt precis och skrev till dig att jag är barn och jobb ledig i morgon! Tid och plats? Kram"

Fan va gött tänkte jag! då får jag ju dricka vin och kanske bli lite salngsberusad!!! Eftersom Jenny jobbar tidigt på torsdagen hade inte den tanken slagit mig tidigare!
Bestämde med Kattis för några dagar sen att detta (gå ut och käka ett gäng) får bli oftare!! 
ska även lägga upp ett annat förslag för dessa ladys i morgon!
hihihihihihi
 
 

Ångest!!

Efter en lång helg men Niclas så har jag nu ångest..
Inte bara för att jag har ätit som en jävla häst utan också för att idag börjar den långa ensamma hösten! alltså idag vet jag endast att jag ska tvinga mig ut på en promenad efter det att Niclas vart hemma och sag hejdå, sen vet jag inte mer.. just i nu läget känns de inte som om jag kommer komma upp ur sängen...
Men vi har haft ett par fina dagar nu innan han åkte..
I onsdags köpte Niclas hem snabba cach för att jag skulle få se den innan fredagens underhållning.
I torsdags åkte jag till klipporna och badade, inte så himla kul ensam men de fick gå efter en sovmorgon till kl 12.. (förstår inte hur jag nu ska komma upp ur sängen efter 4 v natt jobb..)
låg där tills de va dags att åka hem och ta på sig springskorna.. japp i värmen gick sara ut och sprang!'
Efter att Niclas kom hem så åkte vi till Liseberg och myste... jag blir ju så himla åksjuk nu för tiden så åkte faktiskt bara spinnrock och berg och dalbanan sen fick jag nog.. (har väl blivit gammal och grå som inte klarar att åka nåt)
Men jag tyckte de va väldigt mysigt att bara bara gå runt och mysa där!
åkte hem för att ladda inför fredagen... japp långpromenad och shopping... Jag fick tag i en fin klänning örhängen och träningskläder, cykelbyxor och linne för 119 kr.. (älskar rea på outlet priser) de tyckte iaf jag va ett fynd! Niclas fick tag på 3 par skor... ja varför köpa ett par när man kan köpa hela höst/vinter användningen på en gång?
Åkte och käkade middag på Danilio som ligger på bergakungen och sen va de snabba cash 2 som gällde..
Lördag och söndag blev motionsvilande, om man nu inte räknar beer pong till motion vill säga.. JA och tjejerna vann över killarna!
Lördagen bestod av 30 års fest hos Glen och Sabina.. cowboy teama va de och ja jag kan väl säga så att jag föreställde en moderna cowboyen iförd hatt och min hallonrödaklänning.... efter det tog vi discotaxin hem.. jag hade aldrig valt den men de fick gå, kollade på ABBA medans någon snabb okänd låt trummande på trumhinnan.. och när jag och Niclas sist klev av sa han " jag kunde ha spelat musiken mycket högre men förstod att ni vill hem och sova"
söndagen va rätt lugn om man säger så... jag va på dåligt humör och Niclas blev på dåligt humör men ändå så blev gräset klippt och all tvätt tvättad och vi fick träffat Jenny och Samuel som va på genomresa så vi fick lite fika på toget..
När de gett sig iväg igen va de kväll och dags för mat, och efter att Jenny pch Samuel räddat upp situationen va vi igen på strålande humör båda två! och åkte till Lerkil för lite kvällsmys (Niclas va sugen på kebab) och en Pizza sitter inte fel när man kan blicka ut över havet och se de sista sagelbåtarna komma in i hamnen..
och nu ligger jag bara här i ångest, vet att Niclas snart (inom en timme) kommer komma in genom dörren, packa in sina grejer i bilen och pussa mig hejdå!
Även fast jag vet att jag har fullt upp de veckor han är borta och kommer troligtvis knappt märka att han är borta så är de ändå väldigt svårt, vill att han ska bara här.... 
Niclas älskar hösten, jag har börjat avsky den...
 
 



RSS 2.0