Ändrade planer

Visst blir man deppig när man planerat något och så blir det inte så.
Eller det är kanske mer besvikelse..
Men hade sett fram emot det.
Skulle gått på Bio idag, kanske inte så märkvärdigt men va nog över ett år sen jag va på en "vuxenfilm" på bio.. de lät som något snuskigt men på shrek med Alice för någon månad sen.. Men inte samma sak kanske..
Va skulle jag nu hitta på! Hela min kväll va i spillror (eller kanske inte) Men tappade precis suget på att sitta och glo på tv..
Så tog en promenad till.... tog den långa runt spikön och kanalen som jag hade tagit på morgonen... Men va väldigt skönt.. Då kan man liksom tänka klart och bearbeta saker..
Gick till affären och skulle köpa något gott... blev en mango och en bröbit... Och hör och häpnad JULMUST! julmust dricker man inte sista okt. Utan 24 dec... Något är jävligt konstigt med mig.... Inte ens en lite chokladbit!
****
Imorgon ska de på med bikinin... Vi ska bada!

___________________________

Man vet att man inte är perfekt
men man vet att man vill ha den perfekte...
****
Blir så glad när man ser par som är perfekta för varandra! Känner massor av sådana!

Inrednings inköp

va med Ikea med inredningintreserade Katarina idag och tackar så hjärtligt för detta sällskap och smakråd.
Tyvärr har jag ingen kamera för den har gått sönder... Tappades i backen för va ett år sen och har aldrig återhämtat sig och förra helgen dog den...
Men tänkte iaf försöka visa va jag har gjort för ändringar...
Först köpte jag denna byrån
Så nu åker malm byråerna upp på vinden tills Lisa kommer och hämtar de som finns kvar av dom..
Och ska bara berätta att fick renat ut mina tjocka tröjer och lite sånt och nu är inte byrån halvfull! Så de är bara att shoppa mer, det ni!
Sen så vet ni min blommiga vägg.
Köpte en gardinstång och vita tyllgardiner och hängde framför.. rummet är nu inte längre så mörkt men min älskade tapet syns fortfarande. Ni ska självklart få se bilder på det när jag fått tag i en kamera.
Hade först tänkt att köpa vit matta och via stolsöverdrag men de behövs inte längre, harmoni i rummet måste jag säga. är helnöjd!
det enda som jag missade va att gardinerna inte räcker ända ner till golvet... men de stör ingen...
Tyg är ett bra tips om man vill förändra någon vägg där hemma.
Sen fick jag tipset av Min älskade Katarina att sätta två "saftflaskor" i en trälåda
Köpte även ett par ljusstakar som helt är i min stil
Mycket snyggare i verkligheten!
Sen de sista jag av märkvärde eller de jag tycker ni ska veta är två st bordslampor, mycket mycket billiga men jag tycker ändå att de är väldigt snygga
Oj kollade över bilderna och min matsal är verkligen inte så tråkigt längre!
Kan ärligt talat inte sluta titta på mitt nya rum!

Komplimanger

de flesta som läser denna bloggen vet va jag tycker om komplimanger.. Vet inte hur jag ska handskas med dom överhuvudtaget... Kan varken ge eller ta emot komplimanger..
Men igår. Det värmde så!
Komplimang 1. Du har ett ansikte som en docka, så himla söt.
Komplimang 2. Ska du verkligen gå ut på krogen så där? (jaha tack ok ja de hade jag tänkt) För du är så sexig så de blir farligt.(men, så får ju inte ni säga) Jo men du är sexig, (jaha tack men jag har faktiskt ett omdöme) =)
Men de va så himla roligt att höra.. Tack ni som sa de =)
De va faktiskt tre stycken sammanlagt! =)

Årlig kareoke

Imorgon är det dags för den årliga men förhoppningsvis den sista kareoke festen för Medicinkliniken..
Men temat är iaf 50-60 tals tema..
Ska erkänna att allt med kareoken har kvävt mig ett tag och har inte haft lust och verkligen inte ta på mig uppträde men har underbara arbetskamrater som gör att jag slipper!
Men nu ska det bli kul! alla går in för att fixa någon fin outfit! Själv kommer jag se ut som Tracy i Harispray
Ja nu ser väl redan likheterna...
men jag kör inte rutigt jag kör prickigt... i en eller kanske några storlekar för liten kjol så de får bli en Tracy överdel =)
Men hon är ju iaf söt så de får väl...
Men ja... Kvällen slutas troligtvis på krogen, förhoppningsvis INTE på Jurassic Park... Och lovar jag ska byta om.. Kan bara inte bestämma om jag ska köra tunika/klänning eller ny vit skjorta och byxor.....
Dessa kläder....
Kram

Acceptera

Känns nästan som om min blogg har blivit lite som "saras feelgood blogg" Men jag fokuserar väldigt på det just nu.
Och då är det här att acceptera andra och min relation till dom.
Men det är ganska skönt att vara medveten om det. Jag accepterar nu att inte alla älskar mig och jag accepterar att inte alla tycker som jag, man kan vara mycket bra vänner för det. Man kan vara väldigt olika men ändå tycka om varandra så in i helsike! =)
Jag accepterar människor precis som dom är. Sen kanske inte vi går ihop men då behöver vi ju inte umgås.
Man måste acceptera att man har viss relation till vissa och en annan till andra.
Tänk om alla skulle acceptera varandra.. Jag tänker just nu på hur det flesta svenskar ser på muslimer.. VI accepterar verkligen inte deras tro och seder. samtidigt som vissa inte accepterar oss. Men jag tycker det är synd, för det flesta muslimer är helt underbara människor precis som det flesta svenskar. Och hur många svenskar är inte dumma i huvudet då? Då får väl vissa muslimer också vara det eller?
det var bara ett exempel....
Men det är iaf en underbar känsla att acceptera! att veta att man inte tycker om alla men att man accepterar dom ändå..

Reiki

Kan inte låta bli att göra lite reklam Men va på min första reikibehandling idag.
Haha
Vilken upplevelse... Jag låg där och kände att hennes händer utstrålande en värme eller ja de är en extrem värme att ligga under hennes händer. behandlingen går ut på att ge ner på djupet i kroppen, att gå bakom symtomen och hitta orsaken. Man arbetar i olika scharan i kroppen och jobbar med energi och färger i auran.
och jag kände hur olika kroppsdelar ville lyfta från kroppen och hur luften kring mig blev lättare att andas in!
och man har tydligen en halsschakra (mycket intryck så kommer inte ihåg va allt stod för) Men de va nacke och bakhuvudet som va det enda tunga i min kropp och som höll mig kvar i britsen!
När hon rensat ut negativ energi så fyllde hon på med ny. Och jag skojar inte när jag säger att hela jag snurrade åt alla håll samtidigt, hade jag inte litat på henne till 100 % så skulle jag satt mig upp och avbrytit för de va läskigt..
****
sen kommer det väl även lite flum flum, vet iaf att ni tycker att det är det men jag vill iaf tro på det!
haha
Pappa och farmor va hos mig... japp... tänker inte säga vad dom sa, de håller jag för mig själv för ni tror inte så det ändå.
Jag ska fasen lära mig att prata med andra.. Ja jag vet att jag är flummigt men visste vore det spännande! Någon sa till mig att jag kunde det iaf, och skulle uppskatta det..
Jag respekterar er om ni tycker det är flumflum men jag vill iaf tro på det!

Bra dag

Igår va det en bra dag, jo visst jag jobbade men...
vaknade och mådde himla bra, (kanske inte så konstigt)
Mamma ringde och sa att hon och Rolf var på väg till stan så mötte dom på Överby.. Vi hade en trevlig tid ihop och blev bjuden på god lunch.. Tyvärr fick ju inte Rolf köpa vilka skor han ville (klacken va för grov) japp de är ju inne nu så de fick han inte köpa för mamma..
Gick och köpte en himla fin Bh (man får passa på när man har 30%) tyvärr är man väl mer funktionell än sexig...
haha
Dagen innan hade jag och mina arbetskamrater suttit och diskuterat stringtrosans funktion och utseende och även gördens funktion och sedan detta ihop, kom fram till att det görden tryckte in på magen skulle komma ut på röven istället..
Och när jag va på underklädes avd. så va de precis de jag såg!!!
men sen åkte jag till jobbet, och kollade min internetbank och såg att jag hade lite mer pengar än förväntat kvar!
Sen hade jag en jätte bra kväll.. fick höra när jag gick ut från två rum att jag va en härlig tös.. och de värmer allt i hjärtat!
Men det bästa på dagen va allt mina timmar med Mamma och Rolf

gammal

Jagg.. fick höra att jag va tråkig när jag inte uppskattade att folk ringer och väcker mig hela jävla natten.. tog det inte så hårt...
Hellre tråkig än omogen..
Men iaf.. allt började förra helgen när jag och jenny och några till var ute i Lidköping... kl 01.45 skickade jag till Samuel och frågade vart han var! JAG VILL HEM! Va skit trött och hade inte speciellt kul.. sällskapet va väldigt bra men min inställning va fel.. men tog det inte så hårt...
men igår va vi ute och bowlade och sen gick vi vidare till Butlers... Samma sak då!
Jag har antagligen blivit för gammal för krogen! Eller så är jag väl allmänt tråkig!
Nä jag är inte tråkig.... ingen håller med om det påståendet... Så de måste väl vara så att jag har blivit för gammal för krogen!

vikten

Har inte vägt mig på länge nu, och ärligt vågar jag inte...
Allt har ju vart så mysigt så har ju fokuserat på annat.. (och nej Magnus och alla andra där ut som undrar) ingen man att mysa med..
Men ja.. gott har det vart.. Känner mig rätt uppsvälld för tillfället men enligt Emma har jag format om mig och tappat vikt, vet tyvärr inte riktigt vart de kg har lagt sig.... format om sig till muskler? men vart skulle dom musklerna sitta och hur skulle jag få dom?
Men nu är jag peppad, ska iaf tappa 2 kg.. kanske 5 =) eller mer men skulle jag tappa mellan 2-5 kg så skulle jag känna mig bra.. Vem har liksom sagt att man måste vara smal för att må bra! =)

Vänner

träffade Emma och Benjamin idag, vi va ute på en 2 och en halv timmes promenad.
Hon och jag är inte kompisar vi är vänner. Vi behöver inte träffas på månader eller om det så är år men när vi träffas är det som om vi aldrig har vart ifrån varandra en dag.
Och de vänner jag har idag är sådana, vi behöver inte träffas på år och dag men när vi träffa är det som om de va igår. Vi vet precis vart vi har varandra.
*
Förr så tänkte jag, Usch, jag kan inte flytta här ifrån, dit jag inte känner en människa, kommer ju vara helt ensam utan mina kompisar...
Så känner jag inte längre för jag vet vart jag har dom ändå... Ok Ok jag erkänner jag vill flytta här ifrån! Haha börja på nytt med mina vänner för jag vet att dom alltid finns där vart jag än bor!

Avtrubbad

Varför blir man så förbaskad avtrubbad i vissa situationer?
Andra kan man gråta hur mycket som helst av, det är inte rättvist och jag vill inte vara avtrubbad...
Känslokall???

Änglarna är här

Idag kl 22.30 kom mina änglar.
har aldrig trott på kedjebrev tidigare men detta gjorde mig intresserad..
Iden kommer från filmen "pay it forward" Som är en bra film.
Iden är att man släpper in 5 änglar som står högt i ängel hierarkin, allt böjar ju med att någon har sänt änglarna till en och att man tackat ja till att ta emot dom.
Så de kom alltså idag kl 22.30 med att jag öppnade dörren och välkomnade dom med en text.
På mitt vardagsrums bord står nu ett vitt stearinljus, en vit blomma och två kuvert. i det ena står det tre önskningar. Vill inte berätta va det står i mitt kuvert men på kuvertet så ligger det iaf ett äpple. I det andra kuvertet ska det stå namnen på det personer som har tackat ja till att ta över änglarna. Tyvärr hittade jag inga men jag skrev namnet på 3 av mina nära som jag tycker behöver dom bäst och kommer hoppas att änglarna väljer att åka vidare till dom även fast dom inte vet om det.
Så om ni vill vara med i denna kedjan får gärna höra av sig.
Även fast jag inte hittade några att sända vidare till så ville jag ändå göra det för jag tyckte det var en mysig sak att göra.
*
Jag "har" ju haft änglar i min aura ganska nyligen, först kan man frysa så in i och sen kan man bli alldeles varm av all energi man får. Och visst låter det flummigt men det är faktiskt skönt att tro på någonting.
Sen tror jag ju även på skyddsänglar, klart jag har en skyddsängel, finns några i min närhet som troligtvis inte skulle finnas idag om det inte vore för våra skyddsänglar!
Minns denna bilden sen man va liten, hur vacker den tavlan var hemma hos mormor och morfar..

Något där bak..

Japp när jag öppnade Rutans bagage idag och skulle stoppa in den rena tvätten (japp är väldigt dålig på att just ta tvättid, men en jävel på att tvätta så tvättade hos mamma)
Så låg det en stor sak där bak.... tror att det är någonslags avgassystem eller nåt... Min första tanke va.. jaha..  va är de där och hur länge har jag haft den där.. men sen kom jag på att Magnus va boven.... =) Han har ju lagat min Underbara Rutan Tutan i helgen.. Tack Magnus va skulle jag göra utan dig!?
Min andra tanke va... Hur i helvete får jag ut den därifrån utan att bli smutsig??
Och min tredje tanke var, var i helsike gör jag av den!
Va dum man kan känna sig ibland


Plugg

Måste ju erkänna att jag känt att det varit väldigt jobbigt. Har inte kunnat fokusera utan andra saker har varit viktigare.
Men i morgon är det dags för två dagar i Göteborg och då gäller det att vi kommer igång. Så idag så va de dags att möte det härliga academic search elite igen för att söka vetenskpliga artiklar. Tyvärr är inte min dator så bra så kan inte öppna dokument, så fick nöja mig med abstact. Men kände mig väldigt nöjd ändå.
Skrev lite på ett patientfall som vi eventuell ska använda.
Gick upp på vinden och letade upp mina gamla böcker, de va ju helt bortkastad tid för de va inget att ha. Och därför tog jag mitt lånekort och sprang till biblioteket... Hittade en del böcker som säkert går att använda och känner mig faktiskt rätt nöjd med mig själv och känner mig förberedd. Skulle väl helst läst lite mer artiklar men de får gå bra ändå. Får fixa det i helgen.
För nu är jag laddad till tusen!



RSS 2.0