Vi har hittat rätt

Fick höra det av en arbetskamrat i fredags.
att vi ser så kära ut på alla bilder, så naturligt fina ihop.
Hon har aldrig träffat Niclas men facebook är tydligen underbart för att få se bilder på bland annat respektive..
och som alla vet va tvekade jag verkligen i början, men de gör jag inte alls längre, blir bara kärare för varje dag!

vilse i Vallda...

Jag kanske inte behöver säga så mycket mer än att jag kom hem ca 2 timmar senare, vet inte vart jag gått eller hur jag kom dit, men snygg röv lär jag väl få eftersom mina tonningskor kom till användning rejält! Ja närmare milen, tror jag, eftersom jag inte riktigt vet vart jag var så kan jag inte riktigt veta hur jag sma mäta ut kartan... Men när jag kom ut Råhaga så blev jag smärre depremerad eftersom jag då vet att de är va 2 km i uppförsbacke hem..

Älskade vän!

älskade vän
När du gråter, gråter även jag
När du inte kan le, ler jag mot dig
När du tror att jag inte orkar med dig så vill jag vara med dig ännu mer
Jag går över berg, dalar, eld och vatten för dig
och det bästa av allt, jag vet att du gör det samma för mig.


IG i matte!

Ja de måste väl ledningen för NU sjukvården haft när de gick i skolan.
Anställningsstopp, inga vikariat förlängs och vi får knappt ta in timanställda. Visst de måste ju hålla en budget, men läkare kan vi hyra in, de är de viktigaste.
Men de jag verkligen vill lägga krutet på är det:
hur har ni tänkt, Idag hade avd 53 över 50 patienter i oktober ska de ner till 28 vårdplatser... Och ärligt tror dom verkligen att patientantalet kommer minska när de bara har ökat från de att jag började för 4 år sen..
Va skulle hända om det skedde en massuppsägning? va ska de ta sig till? massuppsägning där alla kräver 40 tusen i lön..!! ojojoj! då skulle de bli ännu dyrare för dom.
Vi skrattar år de i all denna förtvivlan, hur korkade dom egentligen är..
de som slutar blir inte ersatta, om några blir sjuka, ersätts de då? och med vilka?

mello 2013!!!

Christer Björkman ringde precis.. han sa att jag är given deltagare i melodifestivalen nästa år då han hört albaniens bidrag iår...
fast på ett vilkor... att jag lovade att kamma mig innan för de hade albaninens ansvarige glömt att skriva i kontaktet...

Tjuvtitt

välkomna!
världens skönaste soffhörn!
Detta är bara en tjuvtitt, nu vill jag att ni kommer och hälsar på oss också!

huslig!

Shit va jag är händig eller nja pysslig är väl snarare ordet.. gillar att fixa och trixa... först i trädgården och idag när jag kom hem från Ullared bestämde jag mig för att ta fram tapeten och tapetsera mina förvaringsboxar!
är så himla nöjd.. efter detta så tvättade jag två maskiner och så¨har jag röjt och städat! Så nu får Niclas göra resten! =)

Tvättljud..

Det är fan helt fantastiskt, vill inte gå ut i de fina vädret utan bara sitta och njuta i soffan till det härliga tvättmaskinsljudet...
Tyvärr är den ju inte så snygg så får gömma den bakom mitt fina draperi!
Förr kunde jag bli sittande i tvättstugan för att bara lyssna till ljudet, och kanske somna på de kalla golvet. Nu har jag de i mitt eget hem...
Nä men jag får väl göra lite nytta, jag får gå ut och tapetsera lite lådor!

Våran trädgård!

I söndags va conny och Marianne här och hjälpte till i trädgården.. Hade väl tänkt lägga den på is i början men när Conny rensade bort alla maskrosor, klippte gräste och sådde nytt gräs så kom liksom inspirationen!
Och när Marianne även började rensa lite smått mellan plattorna i framför dörren så va de kört... Jag och Niclas tog tag och drog upp allt framför dörren, ink. de fula överväxta rabatterna framför huset.. och så tog Niclas tag i spaden och sa "nä nu gräver jag upp skiten och så lägger vi sten!" och så fick de bli!
Igår blev de ju så himla fint väder så vi åkte iväg till Särö trädgård för att köpa växter till blomlådorna, jag fick sått och blev så där nöjd, men avslutade iaf kvällen med att rensa mellan plattorna i "trädgården"  kan ju hålla med grannen som va så förtvivlad öer de förra ägarnas trädgårdsintresse som va lika med obefintligt... Ja därav alla maskrosor och att de faktiskt är eller jag menar va mer gräs mellan plattorna än på själva gräsmattan.. grannen berättade även att de va så illa att de va några kompisar till dom som fick komma till undsättning när de inte såg ut för de meterlånga gräset!
idag va hon mäkta impad av oss iaf, att vi hunnit så långt redan och då hade jag inte börjat med stenläggningen än!
Lär ju vara hennes favisar iaf! Påtal om favoriter, vi har några som gillar oss på våningen över också, två adopterade (eller ja tror de iaf, eller de har ju inte med saken att göra men de är väldigt söta) hon sitter på balkongen och pratar barnprogram med oss och storebror hade tagit (baddaren, heter första simmärket så?) iaf så va de av guld och man fick de om man gjorde som fröken sa!
Idag Gick jag upp när Niclas åkte och började fixa... Iväg till Säröträdgård och köpte mer blommor och jordgubbsplantor som jag snabbt och lätt fick ner i rabatterna!
Efter det började jag med stenläggningen... Shit va jobbigt de va... bärt 160 kg sten idag men blev mäkte nöjd!
Ikväll ska gardinerna upp och i morgon blir de lampletning på Ullared!

Ni får vara med

Mitt hjärta blöder... Har väl insett att min telefon inte orkar mer..
Har väl haft denna fina telefon i snart 4 år.. Hatar att köpa ny teknik.. tror jag blivit lite skadad tidigare i livet...
Men usch nää jag köper en och så får de vara bra till den går sönder...
och Iphone är nog inget alternativ... tror jag... orkar inte vara "tillgänglig" hela tiden...
Nä min Samsung touchwiz är älskad...
trodde hon skulle lämna mig i vintras då jag tappade henne i ett glas vatten... Men hon torkade och reste sig upp igen..
Ni får jag" begränsad åtkomst" när jag pratar i telefonen och samtalet bryts, sms som skickas till mig på dagen kan komma flera timmar senare...
jag får väl ge upp mitt kämpande och byta ut henne, men de känns väldigt tungt...
Fick en plastig sak av Niclas (som han i sin tur tog av chefen) i vintras, den har bara legat, kommer köpa en ny, hatar den...
men idag när jag tog beslutet så va de ju bara att börja skriva av alla kontakter...
105 kontakter... så satt och gick igenom vilka jag skulle ha kvar.. Halverade min lista! de va väldigt skönt måste jag säga... och de är bara de bästa som får vara kvar på min "lista"
Min fina samsung!!!
Jag vill inte ha en smartphone!!!

Sug i fotbollstarmen

Sådanahäringa fina dagar så suger de allt i fotbollstarmen lite extra mycket och speciellt efter att jag faktiskt spelade fotbollsmatch i tisdags.
DM om jag får skryta...
Vara Sk damer behövde en kona som stod i mål och kunde ju inte göra något annat än att ställa upp för dessa härliga tjejer..
Senast jag rörde en boll va i vintras, inomhus i töreboda tror jag att de va.. Älskar ju inomhusfotboll, går ju lite snabbare då!
Men iaf i Måndags, Va livrädd när vi spelade mot Mariestads div 2 lag... Stod där mellan stolparna och tänkte "håller jag nollan i 10 min är jag nöjd" 10 min blev 15 min, 15 blev till 20, efter det så kom den där hemska hörnan... ja men va gjorde väl de, VI hade ju redan gjort 2 mål på dom!
Stod där i solen och njöt, nej inte av solen utan på den fina fotbollen...
"fasen de är ju ett nöje att spela med dessa tjejer" men sa de inte att Mariestad va skit bra och vi såg detta lite som en träningsmatch? Så bra är de väl ändå inte? 2-1 till Vara i paus...
Nu kunde jag ju inte tänka "att hålla nollan" utan nu började jag räkna ner, eller ja räkna minutrarna som vi hade haft ledningen i matchen! ja eftersom 45 redan gått så kan de ju inte bli mindre än hälften iaf! =) I alla fall, 45 min blev till 90 min, Vi vann... Kan väl inte skryta med mina målvaktsskills, men kul va de och rörde bollen några gånger iaf! (ja och några av VARAs tjejer räddade ju bollen på mållinjen också så tar faktiskt inte åt mig så mycket av vinsten men ja kul att vara med!)
Men så satt jag här igår och blev förbaskat sugen på att börja träna fotboll igen, inte för att jag är så sugen på att ta någons plats i ett lag men va med att träna, gemenskapen...
Så letade upp några lag kring Kungsbacka som jag skulle kunna tänka mig (själva kungsbacka laget va lite för seriösa för min smak) ja man är ju inte ung längre och kan lägga all sin fritid på denna sport, sen så är ju de så att jag jobbar 12 mil bort så kan ju inte träna varje dag...
Så nu när jag flyttar tänkte jag att jag skulle gå på spaningsjakt om de skulle kunna vara något för mig...

sambos

Ja nu är de väldigt nära innan jag och Niclas blir sambos.
efter 1 år 3 månader och 25 dagar så ska vi få Nyckeln till vårt gemensamma hem.
Niclas står som ägare och köper lägenheten själv så får vi se hur vi gör senare men de känns iaf helt rätt nu, har ju trots allt velat ifrån allt skitsnack och intriger väldigt länge.
för någon vecka sen grät jag konstant, kände att detta var pyton, varför skulle jag lämna mitt fina Trollhättan, mina vänner och mitt liv och bosätta mig där jag inte känner en kotte, in till Niclas lägenhet där han vill ha sina grejer.
Va som jag sa tidigare väldig arg på Niclas. (trots att han varken hade sagt eller gjort något fel)
Men de är ju vårt, vi ska bo där de är ju liksom vi nu och för alltid!
och om jag ska vara ärlig, vem fick bestämma tapeten? vem valde soffan? jo de va ju jag!
Kan ju dels bero på att jag har "sökt" lite mer än vad Niclas har gjort men nu förstår jag ju att han också känner som jag! Utemöbler och gardiner har jag också troligtvis "hittat" (låter finare så än bestämt)
Och när Niclas sa "ja men du har ju din lägenhet kvar här, inte så svårt att träffa kompisar då" så kände jag att all oro bara flög bort!
En så härlig känsla, som att bli nyförälskad på nytt... tror att jag ska gå ner mig lite oftare så att de får pirra i kroppen lite mera!
fasen vi ska bli Vallda och Kungsbackabor, ihop!
Haha och gud va jag har tjatat på Niclas om att börja packa!! Va har jag packat ner liksom? men jag skyller på att jag ser vad som kan passa där och packar ner det sen!

saknar honom

Idag va Niclas här och käkade lunch med mig på Strandgatan, man får passa på när de är så fint väder.
Sen ville han väl visa bilen som han hade med sig, Ok jag va rätt njöd med den också... Visst massage stolarna är väl rätt onödiga med visst, får jag massage i bilen så sover jag ju kanske ännu godare när vi är ute och åker..
men vi sågs ju senaste i måndags morses, och kommer väl ses igen på måndag eftermiddag nästa gång.. så blev väldigt glad när han frågad eom jag ville käka lunch med honom.
va rätt irriterad och stressad innan helgen, kanske va hormonerna som svajade vväääälldigt mycket men Niclas fick ta väldigt mycket skit, inte för att det är något ovanligt... våra hurmörsvängningar får de ju liksom stå ut med om de nu har valt att vara kära i oss.. de tycker iaf jag...
Så när jag åkte till Niclas i fredags tog jag med mig mitt nyinköpta ljus, lite harmonigivande för relationen... men till min stora förväning så "slapp" vi tända det... trodde det nu när flytten skulle diskuteras och jag skulle slita Niclas kära ägodelar ifrån honom!
Men vilken helg, är helt lyrisk, så underbar helg... Jag fick min efterlänktade liljekonvaljtapet
Niclas ville ha den vit/beige/gråa men så blev det ju inte... tog fram mina ögon och så sa Niclas bara
- ja men vi tar ju den gröna...
kommer bli fantastiskt fint!
Så nu sitter jag här och tänker på att Niclas snart sitter på ett 4 stjärnigt hotell och gottar sig... medans jag får sitta här och väntar på honom... sakna honom...  själv sitter jag här med beslut ångest... va ska jag äta? ingen att killa på på tv och de är skit stökigt här!



RSS 2.0