ingen motion här inte!

Japp min kropp vill inte motionera..
till och med löprturen mellan lägenheterna i morses va för mycket... och de fick jag betala för med illamående, ont i magen och några andra saker...
Så rätt skönt att bara veta att jag ligger i soffan med gott samvete..

Lillskruttan

Sitter i soffan och kollar på Lyxfällan.. Där lär jag ju aldrig hamna u när jag har lillskruttan...
Orkar inte röra en fena men packar kläder i pausen..
Visste allt ska inte ut på lördag men vill liksom bli klar...
Inte orkat skruva ner en enda grej...
Dagen började kl 7, gick iväg och grejade i lägenheten, sen ringde Rolf, han visste inte hur han kom dit så fick ta på mig skorna och springa genom stan, de flesta som såg mig trodde antagligen att jag försovit mig...
Stax efter 1 hade vi målat rummet och hallen en gång.. Fick åka iväg och köpa nya färg.. Tyvärr jobbade samma tant som jobbade igår.. Inte speciellt rolig att ha att göra med när hon typ dumförklarar en..
Bjöd sedan Rolf på Thaibuffe.. Bor alldeles för nära Thai singbar, subway och MAX...
Vet inte riktigt när vi va klara med målning nr två som gällde hallen och sovalkon och dom svarta fönsterbräderna också....
Kunde inte måla "fulväggen" som jag och Rolf gjorde vårt bästa för att rädda den så gott de gick...
Rolf var tvungen att lämna mig.. eller ja de fanns inte så mycket mer att göra än att vänta.. så åkte hem och hämtade mina städgrejer och började skura badrummet, de syndes ju att de va städat, men att de va så mycket smuts kvar.. uschhhh!!! Men nu är de rent, gick över till Köket.. ussscchhh! men nu är de rent igen!
Målade fönstret, utrymmet utanför badrummet (som vi upptäckte att de va väldigt slarvigt målat)... Nu är hela hemmet vitt! Ok de kanske är lite tråkigt men lättast att göra något fint med!
FÖRSTA MÅLTIDEN I LÄGENHETEN


FÖRE MÅLNING




Efter målning






Lite stökigt kök... men fint kommer de bli..
Spegeln, vinröd fönsteröverhylla, lila sovalko, beiga/gråa väggar och svarta fönsterbräder är bårta!!
FAN va duktiga va va idag!

Värsta bästa iden

Nu snackas det ju att Systembolaget ska börja med hemkörning eller leverans eller va de nu vill kalla de...
Och Så va de den där underbara reklamen för kronans droghandel..
Ja fast de är ju den när"hon" är förkyld som är bäst!
MEN!
hallå!! är de nån affär som ska ha hemkörning så är de ju Apoteket! hellst dygnet runt 7 dagar i veckan!
Tänk på bakfyllan när man behöver lite iprem och saltlösning...
på måndagmorgon när man vaknar med mens...
På fredag kväll när man kommer på att receptet på Cerazett är slut..
För vem vill gå ut i snöstorm när man ligger i feber och influensa eller förkylning för att köpa olika kurer?
Ärligt! man skulle ju kunna vinna en förmögenhet på denna iden!
Men vem vill bli miljonär.. Eller så säger jag "Niclas verkställ eller ska jag säga värkställ" hahahah Nää dålig humor...

Jag gör, gör du?

http://www.donationsradet.se/
Satt och pratade med Niclas och då kom vi in på detta..
- Hur gör man?
jag vet, jag har stått med i registret sedan jag va 18 år.. Jag hoppas att alla min familj och vänner vet om detta.. För är min til kommer så vill jag kunna hjälpa andra...
Vad man ska donera är ju upp till var och en... När jag va 18 år så ville jag absolut inte donera mitt hjärta för då kände jag att de va där "jag" fanns.. men nu är de mer hjärnan som jag aldrig skulle kunna donera (inte för att detta är möjligt)
Men kom igen nu! va ska du med dina organ till i graven när de finns människor som inte överlever utan dom?
Jag blir lycklig av att jag vet att jag skulle kunna rädda andras liv.. sen behöver inte mina närmaste ta de beslutet i en redan svår tid.
Puss på er!

Nu är jag tillbaka!

•Ja nu är jag här, nu är jag inte i någon form av trans längre och lovar att börja blogga lite mer...
•Niclas har åkt upp till Stockholm för några dagars jobb, (jag va med honom på jobb i lördags, va ju faktiskt inte så betungande) så har egentligen bara en sak att säga!
- HÖJ MIN LÖN!
•Eller så tänkte jag ta ett snack med Niclas chef, att ge mig en tjänst på si så där 20% (dom kan ringa när de behöver mig) och för de vill jag ha en heltidslön... Helt rättvist om ni frågar mig...
Jag har fått något igen, de är troligtvis inte de jag trodde de va.. men nåt dumt är de.. så får ta lite prover och exprimentera med mig själv tänkte jag...
• Och nu till den största nyheten!! Idag kl 11.00 blir jag lägenhetsägare!!! Wiihooo!! Ska bli så himla kul, ska upp i den direkt och mäta och ha mig... På onsdag ska jag ta med mig Jenny så hon får hjälpa mig att välja mellan 2 tapeter... och så ska jag köpa färg till hallen...
Ok jag har väl inte riktigt packat än men va fasen, tar de som de kommer tänkte jag.. Viktigaste att få dit möblerna för lådor och sånt jag kag ju köra själv sen.
Men jag är iaf nervös, tycker inte om möten och konstiga frågor....
• I lördags hade jag en hektisk dag... Vi åkte från Ulricehamn kl 8.00 på morgonen och bega oss ner till Halmstad för Lite "Niclas jobb" Gick väl mest där, åt lite korv, läste lite bok.. ja ni vet ju hur en tjej som är helt oitreserad av bilar ser ut på ett ställde som bara handlar om bilar...
14.15 lämnade vi halmstad och begav oss till ULLARED!! men först ett stopp på Laxbutiken för lite middag... Åhh va gott de är! haha min belöning.. fan va folk de va där.. så sent... Sprang till lamporna och chipsen... Sen fick de vara bra... UTTT!!! IN I BILEN KÖR!!!
Kom så småningom till Ulricehamn... Bilresan handlade mest om idioten på motorvägen söder om falkenberg.. Han som hellre prejade oss av vägen än att bromsa.. Enda gången man får Niclas att vara tyst de är att göra honom rasande!
Tyckte de va synd att Niclas inte ringde upp honom...  sen räknade vi ut att han körde för ca 30 kr milen... och då va de bara bensinkostanden vi räkande på...
Kom till Ulricehamn, in på varsin toa, ta atg i väskan och sprang till bilen igen... 1,5 timme till Trollhättan... KÖR!!!
hemma 19.38.. Tjejerna skulle komma 20.00 (de är ju himla tur att mina vänner aldrig är i tid) Kan till och med berätta att jag va klar före dom kom! De ni!!!
och sen satte sig Sara ner och drack... Antar att mina vänner hade rätt roligt åt mig!
Men jag skulle kalla de att jag va i finform... på med klackarna och iväg till dansgolvet!
Kanon kväll!
På söndagen va jag bakfull... så in i... men Kattis fick ut mig på en liten promenad, som började med Pizza vid kanalen... Vilken underbar höstdag!

Kattis fel!

Ja vi tog en promenad, eller Kattis sprang ikapp mig vid klaffbron.. trodde jag hade bråttom hem men ja nu blev de ju inte som jag hade tänkt.
Men när vi står i korsnings hörnen så säger jag
- åhh om man skulle gå och köpa lite godis..
och då svarar kattis
-nej de blir inget med de, jag vill börja träna på gymmet!
Jaha tänkte jag när jag gick hemåt, de kanske ligger nåt i de hon säger... jag vill ju faktiskt bli av med min mage...
Då kom jag på att jag hade morötter i kylskåpet och ene god cream fraich med paramsan... kan ju t.o.m. ta ett glas vin till...
Så nu har jag ätit up min pyttipanna och skalat morötterna som ligger och drar sig i kylen.. Vinet blir de inget med.. Nej nej de får räcka med iskallt vatten... Hade jag haft pepsi hemma så hade jag mer än gärna druckit de men man får liksom ta de man haver..
Och måste skryta lite över mig själv... Har ju verkligen levt en sparsamt månad och de ser faktiskt ljust ut...!
Ja men iaf de är Kattis fel att jag inte sitter här med en gd godisskål och dricker 1,5 l pepsi max...

Dagens rätt!

Igår åt jag en feta och soltorkadtomat fylld ytterfilè med sötpotatis, sparris och en kall sås.. de va gudomligt gott... men idag är de måndag.. tråkmåndag och jag har faktiskt ingen lust att laga mat...
så gick in på Maxi efter min promenad i strömslund och såg ÄRTSOPPA
Så det får de bli idag! ser faktiskt fram emot de... och ja jag vet att ärtsoppa och pannkakor ska ätas på torsdag men jag vill aldirg äta soppa på torsdagar!
Imorgon hoppas jag på kvällsmat i Göteborg...  Får se va Niclas är sgen på!

efter 2 dagar jobb

tar jag helg...
och är helt däck... fasen va utslagen jag är här i soffan,.
Gårdagen va inte så betungande men ja fasen va de kan vara svårt att bedömma en kramp ibland.. en liten liten ryckning.. fast min känsla va ju rätt..
idag sa vår Peter
- en medvetslös patient skakar inte för att den fryser!
(och för alla er som bara tror att kramper ser ut på ett enda sätt så kan jag ju bara upplysa er om att en en kramp har lika många utseenden som de finns människor på jorden i princip..)
Va dum man känner sig ibland.. Men tror att peter tycker om att jobba med mig igen.. (en av de första meningarna jag sa till honom efter 18 v ifrn varandra va "jävla idiot", ja vi kan ta sånt)  För jag frågar och vill lära mig nya saker... och om han och jag får va vi vill så ska jag läsa en utbildning om hjärntumörer..
ja jag vet att de är tragiskt men samtidigt kan jag kanske ge dom en bra sista tid i livet!
De är ju så med många neurologiska sjukdomar, att de inte blir bättre och att några inte levet speciellt länge efter sitt insjuknande och då vill jag vara med och göra den tiden så bra som möjligt för alla!
jaja, men än en gång kanske ni förstår varför jag brinner för detta!
Kom hem sent igår, jag som va "färdig" så tidigt men ja d händer ju alltid något i slutet på sitt arbetspass..
Kom till jobbet tidigt idag och träffade på något väldigt ovanligt, men väldigt intressant... fortsatte min dag med nya och lite komplicerade grejer
hatar verkligen att höra meningen
-följ de som står i Fass
1-2 mg/kg/timme om inte......... ja ni fattar.. förstår faktiskt varför man har läkemedelsberäkning...
Skulle gå tidigt idag,
Då lägger en hysterisk läkare upp en patient, ja utan att ens den platsen finns... Ja nu är de ju inte riktigt de så de fungerar eftersom de är fler enheter än akuten som ska ha våra sängar... men men snälla som vi är..
hahah ursäkta men patienten va inte ens nära på att dö.. (förlåt men de va sant, stressa ner för de mår nog patienten bäst av)
Men kom iaf hem väldigt tidigt... Jag brukar göra så att jag slåt för öronen och ropar lalallalallalala när folk försöler prata med mig så brukar jag komma hem i någotlunda tid iaf...
(underbar kollega jag är)
Iaf hoppade i träningskläderna och gick ner till gymmet och slog mitt personliga rekord på 5 km...
och sen kom jag hem och va utslagen, är fortfaande utslagen... i kroppen och hjärnan men är inte trött...
ska lägga mig i soffan och kolla på film...

vad äro en kakelugn?

jämförelse med ett stort och kärleksfult hem?
Nää inget... Och kakelugnar får man i Linnè och Varastan i GBG.. och alltså betyder de ett litet boende..
ett stort boende för en bra peng betyder INTE Vasastan eller Linnè utan kanske lite mer ocentralt...
Men va i helsike gör de?
Jag har fått Niclas att tänka om! Och vipps så hittades 2 fina lägenheter som man skulle kunna leva i!
Och som har ett litet arbetsrum också! perfekt att få bort datorer och skrivare och sånt, för de är grejer som INTE får synas!
Och på den punkten står jag fast! Kommer aldrig ge mig att de ä fult..
-Ja men du har ju din dator på soffbordet!
-Ja men de är en bärbardator som SKA stå på soffbordet så man kan surfa samtidigt som man gluttar på tv! så är de!
Ja vi planerar att bli sambos... Men "diskussionen" om stil får bli ett senare problem!!
men jag står fast vid att ett hem ska vara praktiskt! Gärna med en stor divansoffa också.. :P
Nu ska jag snart ner till IKEA och köpa lite grejer till mitt "compact living" hem...

Gräsänkatiden

Är över idag!
egentligen kom han hem igår men då blev de Ulricehamn..
Idag blir de trollhättan och lite middagsmys.. tänker inte avslöja än va de blev... men de blir en flaska rött iaf, så somnar vi gott till lyxfällan som är mitt favoprogram!
Måste säga att den har vart svår, inte så svår men lätt att bli sura och griniga när man aldrig får någon närhet...
MEN VI KLARADE DET!!
imorgon blir de IKEA mys.. hahah fredags middag på IKEA!! lyxigt!
Nä nu ska jag duscha och laga mat! ha de gott allisamma och mys upp er i soffan och tänk på oss lite exta mycket!

Mobilrykten!

kan snart inte längre jobba kvar på mitt jobb.... De sprids så många rykten.. jag har t.ex. fått jobb i GBG (christina va att de inte fanns något sjukhus där så jag vet inte =P) jag ska gå en utbilning, också i GBG och nu ett rykte om min telefon, att de är bara killnr i den...
jag glömde min telefon i omklädningsrummet när jag gick ner till gymmet.. så gick upp och hämtade den, då va Vivi och Annika i omklädningsrummet.
- Är de din telefon fnissfniss! Anci visste inte vems telefon de va så hon kollade igenom den och de va bara killnr i den så hon trodde det va Christoffers..
host host!!
- jasså bara killnr.. de va nått nytt! wow!
Men christoffers telefon jag vet inte.. Har nämligen en bild på Niclas som bakrundsbild.. (på lunchen satt vi och diskuterade Niclas, alla är väldigt nyfikna på honom) och då sa HON att han hade sett honom på Facebook!
men men Niclas kanske kör ett dubbelspel med mig..  :P
Men blev ju iaf väldigt nyfikna på va de va för nr...
Visste de va väl en del killnr.. namn på A... men sen kom ju alla tjejer så när jag hade kommit till E så gav jag upp... hälften hälften...
Men jag älskar rykten.. Men just nu är de jag som är ryktet så! men jag tar de, jag bjuder ju på mig själv!

galopperande flodhäst

Jag jag klarade de, jag sprang 5 km idag, visst har klarat de tidigare men har inte springit på ett förbannat jävla tag så när jag gick ner till gymmet idag så va jag förberedd på cykel, de är ju bra, inte alls lika jobbigt som att springa....
och så va de tomt i träningsrummet! vafan..
jag springer 2 km då, ähh förresten jag springer 2,5 km... hälften av de jag brukar springa... och precis då kom en sån där vältränad läkare in som gjorde såna däringa avancerade situps... Fan tänkte jag.. de får bli 3 km.. han valde att inte lämna gymmet, fan jag får springa 4 km.. så kanske han tror att jag sprungit mycket längre...
fan han står där typ och smyger, han vill säkert ha löparbandet... fan jag får springa 5.... vilket jävla dåligt val... svetten rann och jag va anfådd som en jävla galopperande flodhäst...
tryckte på stoppknappen...
fan de står ju va jag har sprungit, hade han sett ut som jag så hade de stått 20 km på den där jävla maskinen.. drog ut kontakten så att allt nollsälldes.. sådärja... frågan han så är de ju iaf närmare milen, har ju aif sprungit de några gånger...
Men jag klarade iaf mina 5 km.. men nu medförde ju en halsbränna och en lamslagning i soffan!

Gunilla jag mår illa

hahah vilken häxa...
Fast ärligt de är ju Gunilla som gör Svenska Hollywood fruar...
Hör visst att Maria har sina dåliga lines, och Agnes Nicole sin fula hund, men Gunilla har ju siin onska!!
Och ärligt är de bara jag som tror att hon inte kunde betala? Jag tror att hon är pank!! hahah
Den sista är ju inget speciellt med, hon är liksom bara en hollywood fru... gillar henne men har ju inget speciellt..
Gunilla Pearson...
hahahahahhahahhahah
and the oscar`s goes to Gunilla Pearsson! .... end Erika Pearsson..
och vilken bild skulle passa bäst på detta inlägget?
joo självklart
Im innocent! bilden!

Man kan ju säga att folket inte riktigt höll med henne i bråket med mammas vårdare på hennes blogg på tv3.se

Smickrad!

Oj blev så himla glad, sitter med ett leende på läpparna!
satt på Facebook samtidigt som jag kollade på Sjukhuset...
Satt och chattade med en kompis och så började vi prata va våra barn skulle heta och helt plötsligt läste jag
- om jag får en flicka, som ler som ingen annan, ska hon heta sara
Blev jätte glad och väldigt smickrad av att bli förknippad med ett leende!

höstpromenad i bilder

Nu ska jag visa bilder från min promenad, bara för att bevisa att hösten är acker och Trollhättan liksa så.
De har ju stängt av och tömt kanalen på vatten igen så nu får man inte ta den vanliga promenaden utan man får gå kärlekensstih istället...
har gått denna promenaden i 7 dagar nu och varje dag har jag tänkt att jag vill ta lite kort...
fick en litteeennn fuktskada på kameran om nu undrar varför de är suddigt på bilden, de är alltså ingen kamera som visar spöken och så...
Brön över till kopparklinten... tänkte faktiskt jag skulle testa på Maria Montazamis träningsmetod att gå upp och ner nån dag, för de kan man verkligen kala uppför...
harry potter fan som jag är så måste ju detta vara Trollhättans svar på Hogwards... (nu syns de lite dåligt pga min lilla fläck)
Göta älv...
Elviusslussen från 1700 talet...
lite kantisar!
Hade lätt kunnat bo där med utsikt över älven varje dag... (niclas hade väl hellre tagit "grannhuset" som är lite mer i herrgår/slott stil)
ja som vanligt när jag tar mig ut så går solen i moln och det börjar regna... men jag gillar mina bilder!
Men Niclas skickade ett par riktiga naturbilder till mig igår... Så himla vackra!! Men han har ju systemkamera också...



RSS 2.0