En tjuv!

Ni vet inte hur jävla lätt det är att slarva bort/ lägga på ett bra ställa i en etta!
Nu har jag letat på alla bra ställen man kan lägga ett måttband på! Men för i helvete, jag använde de ju igår! jag tror fan att någon har vart här och tagit de! en måttbandstjuv...
Hittar ingen annan lösning, har liksom kollat i alla lådor jag har och spejat över lägenheten från alla möjliga höjder.. GE tillbaka de!!
Blir galen på alla dessa tjuvar som inte kan låta mina saker vara... Och nej de är inte min egen snurrighet som gjort detta, nej nej, jag bor liksom på 29 kvadrat.... Så några andra alternativ än en tjuv finns de faktiskt inte!
ahja, de hade väl bara gjort mig deprimerad iaf... ja för lite fett kan de ju aldrig själa, nej nej de får tydligen sitta kvar!

Snart är de fredag!

Och då åker jag och Rut till Ulricehamn för att rensa bland Niclas saker. jag hoppas på en mysig helg, får väl se hur detta går, han är ju så himla sakkär..
men det jag nog mest ser fram emot just nu är fredagen, igår blev det bestämt jag ska till Jönköping på fredag, till min fina Karin som bor där i några månader till.
Undra om det blir mina fina röda på eller om de blir mys i soffan! =)
ska iaf bli väldigt mysigt och jag ser så himla mycket fram emot det!
Tyvärr kunde ju inte Sandra då, vilken trio vi hade vart!
På lördag ska vi väl rensa då, sen ska vi träffa kompisar, Jogan och Carro kommer på kvällen iaf sen så hoppas jag på att få träffa en nykommling också... vi får se om hur de blir med detta!
tror iaf att det blir en av de sista gångerna jag sover i lägenheten i Ulricehamn!

Färgglatt ska de vara!

Gud va jag vill dansa!!!!
Va hos min vän Lillemor och Änglakraft idag,
http://www.anglakraftkss.se/
Och på tal om färgglatt, vilka fantastiska tavlor... jag vet vilken jag vill ha och vilken jag inte.. hahaha! Kan inte riktigt släppa den ur minnet!
Men ja finast va ju hennes barnbarns Lisas tavla, så fin!!!

Till min fasa!

Imorses vaknade vi för sent som vanligt och jag fick bråttom ner till tvättstugan och Niclas kilade in i badrummet, sa hejdå till varadra och jag började greja, leta rena löparkläder och så och då till min fasa fick jag se Niclas mobiltelefon låg kvar på sängen!!!
Spärrade upp ögonen och bad till gud att min hjärna skulle tänka snabbare, va ska jag göra va ska jag göra! HINNER JAG??
På med mina rosa ballerina skor som jag köpte till ett bröllop i sommras och sprang ner för trapporna, BARA HAN INTE HAR HUNNIT ÅKA!!!
Och då ficken sån där bra känsla, de här va ju inte jobbigt allas, de där kommande löprundan (när löparjackan och sportbh har torkat blir nog inte så jobbig trots allt) Och där stod han och åt sin medtagna frukost..
(ja gulletiden är över så gör inte frukost till honom längre, inte heller köper jag hem någon)
-"du glömde ditt jobb" skrek jag över gatan!
Ja för en så lugn dag skulle han inte få, och om jag ska vara ärlig så sprang jag väl inte så fort för Niclas skull utan mer för min egen så att jag skulle slippa lyssna på och till sist svara på de 5000320 samtalen som ringer varje dag!
- nä detta är Niclas flickvän, han har glömt son telefon hemma så ni kan försöka igen nästa vecka!!!
eller ja så hade jag ju inte sagt för Niclas hade ju inte klarat sitt liv utan den där lilla krabaten så han hade väl fått åka de 12 milen tilbaka till Tollhättan för att hämta den!
På tal om det, bara 14 dagar kvar tills vi flyttar de där 12 milen! Eller iaf får lägenheten!
Hej hej Kungsbacka!

Skrattar & gråter

Ja nu sysslar jag nästan med detta på samma gång!
I torsdags va jag på "medarbetskapsträff" med jobbet och det handlade om motivation, självförtroende, självbild med mera.
Jag har ett gott självförtroende när det gäller mitt jobb (i privatlivet är de väl sisådär), men på jobbet är jag säker på min sak. Men då i torsdags när de frågade va som gav mig motivation så brast det för mig. tårarna sprutade.
- "mina arbetskamrater ger mig motivation, men korrdinatorerna tar bort den, sura och griniga och orättvisa, alla dessa negativa telefonsamtal och det enda man hör från andra avdelningar är negativt. JAG ORKAR INTE MER! Det spelar ingen roll hur många patienter eller hur tungt de är jag orkar inte vara negativ och lyssna på detta, orkar inte kriga mer"
och efter det, för minsta lilla så grät jag, vi kom inte så långt i vårt möte men jag tyckte det va väldigt skönt.
Igår när jag kom upp på avdelningen och kollade i mitt fack så började jag nästan skratta, blev så jävla lycklig!
Jag ska få läsa "Palliativ neurosjukvård" om jag lovar att bli PAS alltså patientansvarig sjuksköterska för dessa patienter tillsammans med några andra! SJÄLVKLART! Annars är de ju liksom ingen mening att gå den om man inte får jobba med det sen!
Så just nu så båda jag skrattar och gråter när de kommer till mitt jobb!
Men säga va ni vill, avdelning 53 är allt jävligt bra!

boken om mitt liv

Igår kom jag på att jag ville skriva en bok, ja boken om mitt liv.
kan vara ett sätt att få ur sig allt inom mig. tyvärr så hade jag ingen word program så de blev inget skrivande, de bler nerladdning. Ideerna bara flödade, idag när jag skriver så finns dom inte riktigt kvar men ähh ingen ska ju läsa denna boken iaf.. eller så om några år, när den är klar så skriver jag ut den och lägger den i bankfacket så kan mina barn läsa den när jag är borta.
men de är ganska roligt att tänka på hur man skriver saker och ting. Min familj brukar klaga på hur min svenska är här på bloggen. men bloggen är ju mer till för att  skriva av mig för stunden, har inte haft några sådana stunder på ett jävla tag men ja jag får väl uppdatera ibland så att folk vet att jag lever.
och då struntra jag i hur det ser ut och hur min gramatik och stavning ser ut. Kommer aldrig bli professor i svenska språket, tycker det är grymt tråkigt, så snälla låt mig bara skriva och om ni tycker att de är svårt att förstå va jag skriver så kan ni äl be någon annan läsa, den kanske fattar.
jävlar just de ja, jag ska ju upp till jobbet i eftermiddag... och som bara vill ligga här i sängen och skriva, läsa igenom, rätta, skriva om..
googlade på ordet tjock bok nu för tänkte ni skulle få en bild och då fick jag upp bilden på boken "tjock" vem har mitt ex av den?
får gärna återlämnas!

Lyx för oss!

Idag kommer Niclas "hem" haha känns konstigt att säga det till detta nu, för detta blir ju "mitt hem" och vi är ju snart på språng nu... till "årt hem" HIHIH ska bli helt fantastiskt!
och denna helgen ska verkligen bli lyxig för oss.
Lyx är att vi båda sover i samma säng och att inte helgen är sönder planerad, och denna helgen har vi egentligen inga planer, utan vi kan ta de som de kommer...
Ikväll ska vi bara mysa framför tv, med lite god mat och soffmys, Niclas vet inte va han ska få för gott men jag har till och med vart på systemet och köpt lite goda viner!
I morgon får vi se va vi känner för, kanske bo mässan, kanske bara ligga inne eller gå ut i skogen på långpromenad.. På kvällen blir de kanske mys med ett par kompisar, pratade med honom igår och han hade Sara abstinens så ska käka lite ihop och kanske spela lite spel och så.. allmänt soft...
och söndagen är OPLANERAD...
Lyx lyx lyx!

Geocaching

ja i påsk gjorde vi vår första geocaching... påskharen har nämligen tröttnat på att gömma paket (japp påskpaket ska de va) så han liksom skrev ner  koordinationerna på små lappar, gömde de i trädgården, sen fick vi leta upp de och sätta ihop de och sen började vandringen mot den stora skatten!!!
Han är allt bra fin han.. hihih, ok jag erkänner han är fin utan glasögon också.. =)
Gustav har komandot över vart vi ska gå med GPSen i högsta hugg!
Mehhh.. de va allt en lite skatt!
Nu fick vi lappar med ledtrådar om vart allas paket skulle ligga... På min lapp stod det "stubbe" de va bara de att de hade dragit ner en hel del träd där så de va väl sisådär 2000 stubbar... men fick se att Gustav fick lägga tillbaka ett paket vid en stubbe och då for jag snabbt dit....
Tyvärr så blev ju Gustav inte så förtjust i va påskharen hade lämnat till honom... "du kan ta min hajtröja"
Det årliga familjekortet... 4 stycken saknas men förhoppningsvis kommer de snart och hälsar på så vi får ta ett riktigt familjekort!

Bilder fr. Egypten

Ja de tjatade så på jobbet, men nu är de så att Niclas la ut alla bilder från systemkameran på sin dator så lär väl aldrig få se de!
men kanske kommer mer i helgen!
från mamma och Rolfs resturangdäck..
Första kvällen!
En av de stunderna jag sett fram emot mest, eftermiddagsläsningen på balkongen men något gott att dricka i handen.
Min lilla spännis....
Mötte mamma på morgonpromenaden
Fler bilder får ni fråga Niclas om...

Magrutor!

Ja nu känner jag att de finns där nere någonstans.. hade väl kanske inte tänkt att dom skulle komma fram, tror faktiskt inte jag skulle passa i de! Kan ni liksom tänka er mig så smal? Nä usch.. men några kilo får gärna bara ramla av mig i vår så jag kan springa ner til havet i sommar och hoppa i utan att alla på land rint om kring mig blir sjöblöta...
men när jag vägde mig för ca 5 min sen så stod faktiskt vågen på -2 kg sedan i torsdags, alltså en vecka..
och då gott folk har de vart storhelg/godishelg!
Kan bero på att jag och Anna har börjat banta ihop istället för att hetsa varandra till nattlig frossa...
Ikväll blir det power walk men människan också och i morgon ska jag testa mig på en löprunda, får testa hur dålig kondisen faktiskt har blivit...
sen ska jag nog bara se till att jag inte går upp dessa kilo i helgen... de är mitt mål!



RSS 2.0