Fasen i helv.....

FILFEL!
PÅ alla kort från Rhodos som låg på min kamera! Dom va så himla fina och bra! Va i helvete gör man nu?
Är de nån som vet hur man löser detta så får ni gärna berätta de för mig!!

HEMMMAAAA!!!

Ja va ska man säga, skulle ljuga om jag säger att vi har haft en dålig vecka..
Åhhh får fan inte över korten på datorn.. "de har uppstått ett fel"
jaja.. kul att man tog kort iaf! annars kunde ni fått ett litet smakprov på vår resa..
men hinner inte skriva så mycket om resan idag för ska till min kära syster och färga håret!
har varit fullt uppe sen vi kom hem..
Niclas föräldrar kom och hämtade oss på flygplatsen och jag måste bara säga att Niclas mamma, hon är bra snygg hon =) skit snygg klänning, matchande högklackar och en snygg väska!
Åkte hem till dom och åt lite mat och vid lite fetr 10 va vi hemma, efter ett stopp för att torka av ruts ruta eftersom vidrutetorkarna har lagt av...
vaknade tidigt, överraskade herr N med lite frukost (mest för att jag va så uttråkad)
sen bar det av de gällstad, kofta, högklackar, prydnadsfågel och en slips blev inhandlat (självklart blev slipsen rosa eftersom han ska matcha min klänning!!!
åkte mot "hem" väl hemma efter 1000 långtradare och 10 000 husvagnar så stod jag och bytte några ord med mina kära granne, har faktiskt undrat vart hon har vart och nu vet jag..
tog Rut mot överby och lite shopping... väl hemma hade jag fått med en del hem, nagellack, puder, primer, fundation, 2 sjalar, ett par till skor och en väska..
men varför kand e aldrig finnas de väskorna jag vill ha!!??? Men ble väl ganska nöjd iaf!
Vill egentligen bara däcka i soffan men ska bli kul att träffa mina ungar igen!
i morgon bär de av till Ulricehamn igen, på lördag blir de bröllop, hemma från de på söndag och på måndag har jag utlovat en fisketur.. och på tisdag blir de mitt efterlängtande TJÖRN och villavagnen!
MÅSTE MÅSTE konvertera Herr N till en campingmänniska!
men lovar att lägga upp bildern från resan och brölloper snart...

I svampskogen

Igår va jag ute i skogen med mamma och plockade svamp.. Hittade inte så mycket, iaf inte i jämförelse va vi utsatte oss för.. Mamma skulle prompt eller till vilket pris som helst ta sig till sitt "hemliga" ställe! Kan ju säga att de va betydligt lättare att följa stigen tillbaka än att gå genom värsta djungeln dit, hade verkligen uppskattat en machetes! för oj va skräp de va i vägen.. Va livrädd att nåt skulle hugga mig i fötterna och dagens resa skulle få ställas in!
Nästa gång så tar vi STIGEN dit..
De tråkiga va att vi inte hittade så mycket svamp, en påse blev de som ligger i mammas frys och väntar på mig (de står sara på den så ingen kan ta den)
Men i morses när jag va ute på spåret och sprang, jo då min san kryllade det av små gulingar! men men orkade inte plocka och absolut inte förvälla dom i dag så de va en annan lycklig lottad människa som får plocka dom!


Bloggpaus!

Bwfinner mig i Ulricehamn hon Herr N vi ska snart ut till Blidsberg på middag hos Herr Ns föräldrar. Innan vi drar oss mot landvetter och Rhodos...!
Ska bli himla skönt och ja FY fasen säger jag bara va jag ska sola och läsa och må gott!
När jag kommer hem lovar jag att förbättra min kondis för för i helsike va dålig den är... Ska inte berätta hur jag vet de men ja ni förstår säkert... OCH nej syftar inte på något snuskigt!
Kommer hem om en veckan, och gissa va de sa på tv i morse? JO att mitten på nästa vecka så kommer det fina vädert!!!!
På nyhetsmorgon sa de även eller tog upp "resehysterin"
Alla ska resa bort och de finns inte längra några restresor.. Kollade på priserna idag och jag måste erkänna att vi köpte dom i perfekt tid, ospecifiserade kostar idag 5600 kr, vi betalade 4600 kr med hotel!
Men men ja de så bra utan mig, När vi kommer hem väntas bröllop och LINA!!!!
Kram kram


Rosa!

Nu börjar jag närma mig min rosa stjärna på Tradera!
En toppen traderare skulle jag väl kalla mig själv :P
Fattar inte att man kan bli en sån looser när de gäller en sak, hittar man nåt som man egentligen inte behöver så blir man helt besatt och typ måste ha den!!! Så man betalar typ vad som helst för den!! Eller det stämmer för många iaf!
hahaha Sjuka grej liksom...

vad har jag glömt?

Nu har jag lagt in alla räkningar, jag ska diska och ta på mig kläder, får inte glömma att ta på mig kläderna, kommer få så himla mycket myggbet i skogen när jag går där med mamma om en stund..
Ska diska, ja jag vet men annars står de typ 1,5 veckor så är väl illa tvungen..
Frukost har jag ätit, förstår inte hur man kan förfalla så här mycket, eller så är de min våg som är dum, måste ara vågen!!!
Åhh är det något jag glömt att packa ner i resväskan??
Ska stänga fönstrena!
Måste man dra ut tv och allt sånt bara för att man åker bort? Är rädd att de inte kommer fungera om jag sätter in de igen, de får va i jacket!
situps är gjorda, ja nu kör jag hårt!
Nervös nervös nervös! Hoppas det går bra!
MÅSTE PACKa NER MOBIL LADDAREN!!!
nää men sen ser de ju bra ut, kan ju ex. inte säga att jag måste vattna blommorna, har en levande kaktus!! Eller ska jag ge den lite vatten?
ja ni ser, allt är som vanligt i min hjärnverkstad!

Fullt upp!

Ja idag vakna, de jag med PANIK!
Herr N förstod inte riktigt varför...
- MEN DU KAN PACKA I MORGON OCH PÅ ONSDAG, DE KAN INTE JAG!!!
kl 11 eller 11.30 fick jag upp fanskapet ur sängen =)
Hur ska jag hinna, shoppa, få ordning på lägeheten, packa ev åka till gbg, och ta en löprunda och sist men inte minst kanske slappa i soffan?
Mamma ringde och frågade om jag va ensam och om jag skulle med till pingstkyrkans second hand affär och sen överby och de va jag och Herr N mer än intresserade av... Eller iaf jag..
Fick köpt en skål och en bok..
Åkte med mamma till överby, vi skulle ju ändå dit...
började med en lunch med mamma på briggen.. ceasar sallad.. mumma!!!
och blev de bikini jakt och kläder till Herr N
Jävligt svårt att hitta en fin bikini, jag vill ju ha en rejält bikini! =)
men hittade iaf kläder till Herr N och lyssna nu mina vänner, EN VANLIG T-SHIRT!!!! de satt långt inne men de gick!
Sen två pikè t-shirts och ett par shorts..
Jag fick även köpt "Jennys fina blommor till håret" och hawana tropic after sun body butter, och har även deras solskyddsfaktor... Men ja behöver ju inte för min redan solbrända (host host) pojkvän använder aldrig solskyddsfaktor....
Har aldrig sett after sun i body butter förut och har bloggat om de och de ska vara en favorit!
Skulle åka hem och in på kappahl i stan för hade spanat in en bikini där... men när vi kom till bilen så kom jag på LINDEX!! in där för bikiniletande och där fann jag den!!
Åkte hem och började genast packa!
Nu är n nog de mesta packat...
Har tagit en löprunda.. hur mycket folk som helst i spåret men oj va dåligt då går, hem och gjorde några sit ups...
Sen blev de tacos och tv..
I morgon blir de upp tidigt och göra de sista, direkt till mamma för lite svampplockning och sen på kvällen blir de Jenny, får se va vi hittar på.. några vill ju ha med oss til tisdax...
PÅ omsdag blir det iaf Ulricehamn, får se om vi får träffa Marianne och Conny innan vi åker till Rhodos på kvällen!

Fallensdagar -11

Här kommer en del av fallens! Glömde kameran, men har fått sno lite kort...
Fallens smygstartar på torsdag och självklart var vi där, Jag Emma, Linn, Kattis, Carro och Alex görjade kvällen hos Emma..
Hade lovat dom vattenpipan och så fick de bli..
De tog tid att tända på, och ja vi la den på spisen men de hjälpte inte, när vi väl fick i gång den så fick vi några bloss var..
Sen blev de kanske lite för mycket dricka.. har de på film, men får inte upp den på bloggen..
Man kan säga att vi lekte iaf leken "gissa vem"
Sen fick jag höra "denna filmen ska jag ha och titta på när jag är ledsen" skönt att höra att folk skrattar åt mig när de är ledsna =)
Och va gör man inte att förgylla allas förfest..
Efter detta gick vi till öltälten, alldeles perfekt med folk..
där fick jag höra
"Sara är den bästa tvillingen, men de är de inget man får prata högt om"
Avslutade kvällen på Butlers, ja ja hade de vart en stång hade den vart väl använd
vaknade på fredagen och va bakfull.. Och inte lite också, tog en promenad för jag tänkte att de skulle hjälpa men icke.. Gick hem och gjorde mig iordning och svängde förbi MAX för lite frukost till mig och Kattis.. Något nytt till kvällen behövdes.. Ska inte berätta va som hände inne i affären.
Efter de mötte jag upp Emma, Linn och Benjamin på stan.. Ut mot Oskarsbron för att titta på lite svettiga män.. (eller Emma och co´s föräldrar)
Efter loppet (blev sjukt taggad att springa nästa år) va i sjukt trötta och hungriga så vi gick till Olearys för en trevlig hamburgare!
Hem till en väntande Niclas, på med nya kläder och till Kattis förfest..
Tyvärr skulle man ju upp och jobba på lördagen annars skulle de nog blivit en kväll ute igen.. eller kanse va de tur för den stora finalen va ju på LÖRDAGEN!!
Så avslutade fredagen men en promenad med Herr N förbi öltälten!
PÅ lördagen ringde kl 05.40.. va ju inte riktigt människa, och som de flesta vet så har jag ett grymt morgonhumör och då menar jag verkligen grymt.. började med att jag va grymt arg på Herr N för att han låter när han sover.. eller typ ens tar andetag.. Morgonen blir ju inte bättre när man hör hur de börjar bråka i huset och dörrar slängs igen... 4 sek senare hör jag ett krasssss!!! Visste redan då att de va hurporten som hade gått... ställde mig i fönstret och stirrade på de där java ska man säga att de va, har inget bra ord men lite mindre mogna människor kanske är ett väldigt snällt och bra val.. Sen hör jag att de kommer in i huste igen.. Mitt morgonhumör klarade inte mer så öppnade min dörr och ropade några väl valda ord till dom....
gjorde mig iordning och gick till bilen, och där satt dom däringa..
Sara - ni kan ju gå och städa upp efter er!!!!
Dom där - men håll käften med dig din jävla fitt fitta, de va fan inte vi!
Sara - nähä, men ni va ju iaf här så....
Dom där - Men håll käften med dig din fitta....
När jag kom till jobbet smsade jag Herr N "du får ringa husjouren så vi får dörren fixad" fick till svar "de är lungt, polisen är här nu"
Och när jag kom hem satt de en himla fin SPÅNSKIVA i dörren... Väldigt kul att ha Herr Ns föräldrar här för första gången samt karlsson coh Johannes och så tror dom att de är ett tattarhus...
mamma tyckte inte jag borde sagt till dom, dom kunde ju gett sig på dig..
Sara - hade du sett dom hade du förstått att jag hade vunnit löp matchen till polishuset så....
När jag kom hem gick Herr N, Johannes och Karlsson och ät, jag tog en power nap på 1,5 timmar.. sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning, va nästan klar när killarna kom hem..
Och vi satte oss och tittade på fotbollen!
Jenny och Samuel kom också och vi gick till Kattis där Carro och Lina...
Gick till öltältet och fick ett bord och där satt vi, eller ja iaf jag och killarna, gillar inte att "knö" Och öltält och bara sitta och tjöta och dricka är ju vad Fallens dagar är för mig så..
Efter va 6 utspilda cider av karlsson...Han försökte ju öven ragga upp ALLA mina vänner...
Sen blev Johannes uttråkad och Herr N hungrig så killarna gick för att köpa langos och jag och Emma tog en sväng förbi Butlers för att undersöka en sak..
140 kr för 20 min.. men de va de ändå värt kom vi fram till =) och de är de vänner är till för...!
sen gick jag hem, Killarna låg redan nerbäddade.. och jag och herr N kröp ner i min sköna säng...
Söndagen, bestod av soffhänh till jobb time...
När jag gått på SEMSTER så lagade Herr N mat och vi myste upp i soffan, orkade inte med avslutningen på fallens.. Fyverkerina överraskade oss och Niclas sprang ut på balkongen, jag satt kvar i soffan, FINAL och förlängning på TV och de tänkte inte jag missa!

..

jaja jag ska blogga...
ska bara köpa bikini, hämta resväskan, packa, kolla på lägenhet i GBG, springa...

oväntad enkät

idag bestämde jag mig (eller egentligen igår) för att jag ska börja springa min vanliga 5 km runga uppe i Strömslund.. Upp och ner och ner och upp..
Gick upp, spelade poker, åt upp Herr ns kvaglömda matlåda med pizza och drack en celsius
Som piggar upp och faktiskt va god, drack magon sist och den smakade mest grön te.
Städade största delen av lägenheten sen kl 14 drog jag mot spåret, upp för backen körde jag om en kille i jeans och tänkte, oj va ska han göra där? knappast springa? och plocka svamp i dom skorna.. njää inte riktigt.. han ska säkert till klubbhuset...
Pluggade in hörluren i örat och började springa...
usch och fy men jag hoppas det går bättre nästa gång..
När jag kommer ner för sista packen ser jag en kille stå där,
-åhh nej va pinsamt, är de killen som jag mötte när jag hade 1,5 km kvar... PINSAMT! tänkte jag..
Tack gode gud de va inte han.. De va killen i jeans.. såg att han sökte mig med blicken så fick ju leka trevlig trots att jag ville springa till bilen och gömma mitt ofresha jag!
- hej får jag ställa några frågor till dig?
ville inte men kunde inte med att säga nej.. visste redan då att detta skulle bli jobbigt..
-hur gammal är då
åhh hur gammal är jag.. öhh,....
-25...
-ok då är vi lika gamla...
-hur ofta tränar du?
- öhh de är änna periodvist men ibland springer jag väl 3 ggr/veckan..
-oj de va bra...
nej han såg nog min lögn... (men skulle han fråga något skulle jag skylla på febern, och tänker absolut INTE berätta vilken distans jag gör)
-varför tränar du?
Åhh nej inte den frågan!!!
- för att gå ner i vikt...
- ok jag förstår!
TACK för den tänkte jag.. jaha nu tänker du säkert japp flodhästen i kommer löfsande i motionspåret...
-har du eller tänker du delta i något lopp
- du jag är änna rädd för sånt...
-är du intresserad av att delta i ett träningsprogram
- ja om de innehåller de jag är ute efter..
hur länge kan du tänka dig att hålla på med ett träningsprogram.
- jag gillar intensiva grejer så jag vet inte riktigt..
-säg ett måndagsantal..
Åhh nej jag avskyr sånt här, vet ju inte alls va som är rätt!!!!
- 2 till 3 månader kanske...
va kan du tänka jag att betala..
Åhhhh nej!! va i helvete betalar man för sånt?
-om det är precis de jag söker så kan jag nog betala ganska mycket för de..
-och hur mycket är de då?
men sluta nu, hur i helsike ska jag veta de!!!!
- 500 till 1000 kr kanske..
Ville liksom han en bra reaktion
- oj så pass!
Åhh nej nu kommer kan kontakta mig och ta hur mycket pengar som helt för de.. och så tror han säkert att jag är hur tät som helst!
- hur mycket betalar du för ett par löparskor?
- får väl säga 1600 kr..
tänkte inte berätta va mina sista kostade...
- vart köper du din löparutrustning?
- de är olika både i butik och på nätet, om jag vetva jag vill ha.
- va är de för butiker..
- ja men sportbutiker
-som intersport och stadium?
-ja precis, ja där servicen är bra..
fick dra till med de så han kunde ha lite självförtroende kvar till sitt framtida företag
Nu får du sluta fråga för klarar inte hålla upp mitt hurtiga och trevliga fasad lite till.. bara jag inte träffar dig i öltälten ikväll för då kommer jag göra bort mig!!!
- då får jag tacka för din tid.
- och du får lycka till i framtiden
Ska bara berätta att jag inte kunde säga nej till närr han frågade om jag ville ge ut min mailadress..
tänkte direkt, fan nu kommer han vilja ha med mig i träningsprogram, eller så såg han mig som ett hopplöst fall!

nu börjar fallens!

Och vi inleder hårt!
är så sjukt taggad på denna kvällen! (lovar att ha med mig kameran)
Går kanske inte slå förra året som va fantastiskt... livet lekte och jag svävade väl på moln eller i dimman den helgen..
Kommer ihåg på söndagen när vi "festade till" hahaha
Familjen sprang kraftprovet och vi lite "smartare" vi tittade på.. sen på kvällen gick "undomarna" ut och käkade
Söndagen.. Ja jag vet Emma ser sjukt stöddig ut.. :P
De va väl innen vårt "festande gick över styr på söndagen...
Här håller jag och Emma på att ramla ner i fallens på söndagens avslutning...
Efter de.. så drack vi lite till, och jag minns att jag tyckte att fyverkerina är bortkastade pengar och att alla borde få ett glas vin istället.... De höll tanterna på stan med om!
Sen avslutade vi fallens med de sista pizzorna som serverades på Amys.. folk va gött avundsjuka på oss!
Ja va säger vi om iår...
Idag är de jag, Emma, Kattis och Alex som planerar att ta torsdagen mes storm.. andra tjejer är ocks väldigt välkomna..
imorgon är de förfest hos Kattis, jag får vara nykter för chefen har lagt mig att jobba.... (inte så jävla schysst kan man tycka) Men innan festandet ska vi ha mys på stan med kattis och Emma och Benji!
Lördagen kommer jag hem kl 3 inte en min senare... antagligen är lägenheten belägrad av Herr N, Karlsson och Johannes.. sen blir de en snabb förfest och sen blir de öltälten Med ett härligt gäng!
Tyvärr missar jag söndagens avslutning... Men va gör väl de... För kl 22.00 BÖRJAR MIN SEMESTER!!!!

Dam fotboll

Just nu står det 1-1 i matchen mot japan..
Men jag kan inte förstå en sak..
Killar på Facebook, kommenterar detta.. Negativt så klart.. men hur kommer det sig att de tittar på fotbollen om en enda ALLTID är så dålig?
t.ex. Marcus andersson - Damfotboll är lika meninglöst som att ta in på hotell och sova på en uppblåsbar madrass i receptionen!
Skulle jag fråga dessa killar varför de tittar så skulle jag få svaret
- snygga brudar...
Satt och diskuterade förra matchen med en kompis (som är en man) och han höll faktiskt med mig..
Är damlaget dåliga så är de bara dåliga om där emot herrarna är dåliga så finns det alltid en orsak till de... eller så har herr laget svårare motstånd... kan man ens jämföra dam och herr fotbollens motsånd undrar jag? Men som sagt en orsak...
OCH! hur bra går det för herrarna.. Jo men de kom väl till EM/VM eller va de nu va... WOW vilken prestation, gud va duktiga dom är.. men om Dam laget går till semifinal i VM så sänds de väl knappt på Olearys eller andra uteställen som sänder fotboll..
DÅLIGT av sverige tycker jag, hade svenskt media lyft damfotbollen så kanske de inte hade vart så himla negativt!

Två toppen dagar

Fredrik- sara har ju feber idag, hon kanske inte kommer i morgon?
Linnea- Då känner du tydligen inte Theng..
Och de gjorde han ju inte..  (men visst fick ångra de natten därpå, men de va de liksom värt)
Låg i feber i måndags som ni vet, somnade sent efter att vi bokat vår resa, tog en promenad som gick så där och sen kontaktade jag Fredrik.. -Hur var när?
-Kom när du vill, tänkte vi åker lite vattenskoter, äter och hämtar Linnea...
Och se blev det. kl 13.04 va jag i hamburgesund och strax där efter bytte jag om till bikini och tog på mig flytvästen.. Kände mig lite nerös... Man antog att Fredrik gjort detta förut... Sen åkte vi... Och oj va roligt de va att bara glida fram över vågorna.. humm.. inte bara över, utan även nästan igenom, vatten över allt...
Letade upp en toppen fin stand på en ö utanför tanumstrand och la oss där och solade och tjötade och BADADE!
Åkde in till Tanumstrand och satte oss på lite After beach.. Har fortfarande inte kommit fram till vilka killarna som satt och glodde va.. men ja några va de ju...
Lax och färskpotatissallad stod på menyn,
-cidern är slut...
va fasen.. festligt med cola ligt men ändå... Käkade upp och väntade på Herr N...
Gick till nästa bar och där hade dom äntligen cider...
Ringde Herr N och frågade vart han va, de visste han inte och men han hade åkte förbi tunnlarna på motorvägen..
Sara- då har du åkt fel, för långt, kör då med GPSen??
Herr N- nä jag kär på erfarenhet..
Erfarenhet tänkte vi... fel säger andra...
Han kom och vi åkte till Hamburgesund och handlade mat till kvällen..
Grillkorv fick de bli, och massa mys...
På skotern igen för att åka ut till Rågö för lite grillning och mys... Och de va jätte mysigt, Toppen underbar kväll..
vid 22.30 hamnade vi i stugan igen och satte oss och spelade plump... JAG VANN IAF ÖVER HERR N och de är de enda som räknas!
Vi diskuterade när vi skulle gå upp. vi bestämde oss för 09.00 och Herr N sa att han skulle ställa klockan..
När kl ringde gick jag upp och duschade, hade haft en helvetes natt med feber och en huvudvärk jag aldrig tidigare vart med om.
tyckte de va väldigt konstigt att ingen annan va uppe...
när jag kom upp igen stod kl på 06.30.... JÄVLAR VA ARG JAG VA PÅ HERR N
Herr N- jag men jag trodde du visste va kl va...
jag skulle iaf påpeka att kl va 6 om han mot all förmodan skulle gå upp så tidigt...
men somnade en stund, samtidigt som jag försökte torka allt hår mot kudden utan att ligga på de så de skulle bli platt,...
iaf stax efter 10 hade vi ätit upp frukosten och sagt hej då till åra UNDERBARA LINNEA OCH FREDRIK
Längtar tills nästa gång vi ses!
Tog bilen till Adolfssons stuga och hämtade upp Lisa och johan.. vi skulle åka och shoppa på sportshopen.. hittade inte nya shorts till Herr N
S- jag förbjuder Herr n att använda såna där fula badbyxor......
Men de blev iaf ett par fina skor och en starndväska till mig..
Sedan bar det av till Smögen..
Vi gick och myste på bryggan köpte oss varsin landgång och sen gick vi till klipporna för sol..
kl 15.30 S- herr N ta på dig tröjan de är kallt!!!!!
och så fick de bli, jag frös så de va bara för herr N att gilla läget och åka hemåt...
Tack Lisa och Johan för en toppen dag med er också! Länge sen vi hade en dag ihop och jag gillar det väldigt mycket!

Utomlandsresa nr2

japp va ju i Alanya med några av mina fina tjejkompisar i april-maj...
Nästa Onsdag alltså den 20/7 bär det av igen, men denna gången besöker jag Grekland.. Rhodos och Ixos... Ett mysigt hotell med frukost... pool och nära till stranden..
Och du kommer min kära mamma snart lägga sig och säga men nu på sommaren när de är så fint hemma...
Men vi kollade på va vi kunde hitta på i sverige och tro mig de blir lika dyrt eller nästan iaf..
Och sen så sa jag till min käraste att jag måste bort, bara koppla av, bara va han och jag..
för visst en budget variant hade ju vart att knö oss in med resten av familjen i villavagnen men nä, lugn och ro, inte städa inte laga mat bara läsa, sola och mysa...
och när vi satt där i soffan över msn (för alla som inte vet så bor vi 13 mil ifrån varandra) och skulle boka så pirrade de i kroppen. och jag tänkte.. Oj de är inte alla som åker bort till värmen och medelhavet 2 gånger på 3 månader!
och i vinter pratade vi om thailand.. storhetsvansinne eller jag vet inte va de är med mig.. m,en vill liksom leva livet nu och inte sen..
och va är de vi säger
Ingen ide att lägga pengar på hög, i morgon kan de va för sent att spendera dom!

Ilandsproblem

Är lyrisk.. Emma har samlat ihop tjejgänget och de ska drickas på torsdag...
Dagens ilandsproblem dök ju direkt upp... ett Ilandsproblem vi aldrig kommer växa ifrån..
E- jag är hemma efter 16 så då kan du komma..
S- räkna med att jag tar med mig lite kläder, vet inte a jag ska ha på mig
E- samma här, ska slänga ut hela garderoben och simma ryggsim..
Samma sak varje gång vi ska ut...
den ser man tjock ut i, de har blitt förstor, den är för liten.. den matchar inte skorna och den har jag ingen väska till...
Hade tidigare på dagen funderat över om man någonsin växer ifrån de där men att aldrig veta vad man ska ha på sig eller att man inte ens har något att ta på dig...
man handlar och handlar men garderoben blir bara tommare och tommare!
Då visade ju geniet Emma mig detta fantastiska klipp....
och när de åker runt på parkeringen, känner igen mig så jävla väl... får typ panik och mitt Thenghumör blixtrar igåmg direkt när Herr N inte anser att den parkeringen är bra nog...
- NÄ MEN STÄLL DIG SÅ LÅNGT BORT PÅ PARKERINGEN SOM MÖJLIGT, JÄVLIGT SMART...........................!!!!
ja nu kanske nu tycker att herr n har de svårt... men om ni frågar mig så är de självförvållat...
Ett annat Ilandsproblem är ju när Pepsi maxen inte har perfekt kyla eller perfekt med bubblor, då är den ju odrickbar!!!
DE SKA JAG UPPFINNA, EN SÅN DÄR ÄLG DE GAR PÅ ÖLEN, "NÄR ÄLGEN BLIR BLÅ ÄR ÖLEN KALL" TÄNK ATT HA DE PÅ PEPSI MAX SAMT ATT MAN SER HUR MYCKET BUBBLOR DE ÄR I DEN!!!
hade hy vart genigaliskt!



RSS 2.0